Tevens in- en verkoop van schadeauto's, Classics en Sportauto's

0343 - 491 220

Handige auto-ophaaldienst

Auto inleveren voor geld

Onderdelen van elk merk

Tweedehands auto-onderdelen kopen

Bij Autodemontagebedrijf E. Kooy in Austerlitz, in de buurt van Veenendaal in Utrecht, kunt u tweedehands auto-onderdelen kopen van bijna alle automerken. We kopen schadeauto’s, klassieke auto’s en sportauto’s in en testen vervolgens welke onderdelen nog bruikbaar zijn. Op die manier gooien we dus geen goede auto-onderdelen weg. Of u nu op zoek bent naar een airco, verlichting of velgen; de kans is groot dat u het bij ons vindt.

Wilt u weten of wij iets met uw auto kunnen doen?

Neem contact met ons op
truck

De beste tweedehands auto-onderdelen kunt u bij ons kopen

Als er iets kapot is gegaan aan uw auto, loont het de moeite om te kijken of u de reparatie zelf kunt verrichten. Dit is namelijk minder duur dan bij een garage. Als u bij ons het benodigde onderdeel koopt, bespaart u nóg meer geld. Tweedehands onderdelen zijn namelijk een stuk goedkoper dan nieuwe onderdelen. Tijdens de autodemontage kijken we welke onderdelen geschikt zijn voor de verkoop en deze plaatsen we vervolgens op de website. Aangezien ons bedrijf bijna elk automerk in ons assortiment heeft, zitten de tweedehands auto-onderdelen die u wilt kopen er ongetwijfeld bij.

U kunt bij ons terecht voor verschillende diensten

Bij ons demontagebedrijf kunt u niet alleen tweedehands auto-onderdelen kopen, maar we hebben ook occasions en we bieden meerdere werkzaamheden en diensten. Denk hierbij aan onderhoudsbeurten en de apk-keuring. Als inkoopbedrijf van schadeauto’s hebben we ook een ophaaldienst. Dit is zeer handig als u de auto niet meer naar de garage mag of kunt rijden.

Bovenaanzicht

Ga voor onderdelen van goede kwaliteit

Zoekt u een betrouwbare sloperij waar u tweedehands auto-onderdelen kunt kopen? In ons online aanbod selecteert u eenvoudig het automerk en eventueel een specifiek model om hoogwaardige gebruikte auto-onderdelen te vinden. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over onze producten en diensten? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 0343 – 491 220.

Autodemontage Kooy