Tevens in- en verkoop van schadeauto's, Classics en Sportauto's

0343 - 491 220

Handige auto-ophaaldienst

Auto inleveren voor geld

Onderdelen van elk merk

Sloopauto verkopen in de provincie Utrecht

Wilt u uw sloopauto verkopen in de buurt van Austerlitz en Veenendaal in Utrecht? Kies dan voor Autodemontagebedrijf E. Kooy en wij helpen u verder. Als u lekker op de snelweg aan het scheuren bent, kan het helaas voorkomen dat uw auto het begeeft en u met pech langs de weg staat. Als dit vaker voorkomt en de auto erg versleten is, is er wellicht sprake van een sloopauto. Het kan zijn dat de reparatiekosten hoger zijn dan de dagwaarde van de auto of dat reparatie simpelweg niet meer mogelijk is. In beide gevallen is het verstandig om de sloopauto te verkopen en wij helpen u hier graag mee.

Wilt u weten of wij iets met uw auto kunnen doen?

Neem contact met ons op
truck

Uw sloopauto snel verkopen: wij weten hoe

Ons bedrijf regelt de inkoop van sloopauto’s en dit is dan ook dé plek waar u uw sloopauto kunt verkopen. Dit kunnen auto’s zijn met schade, sloopauto’s of auto’s zonder gebreken. Mocht u niet in staat zijn de auto naar ons bedrijf te rijden, dan halen we deze bij u thuis op. We demonteren auto’s en verkopen de bruikbare auto-onderdelen. U bent bij ons op de juiste plaats als u op zoek bent naar specialisten op het gebied van zowel nieuwe als gebruikte auto-onderdelen van bijna alle merken. U kunt dus terecht bij ons bedrijf voor het verkopen van uw sloopauto, maar ook voor het kopen van onderdelen. Onze experts voeren ook verschillende andere werkzaamheden uit, zoals onderhoudsbeurten en plaatwerk.

Bovenaanzicht

Schakel ons in als u gemakkelijk van uw auto af wilt

Als u uw sloopauto snel wilt verkopen in de provincie Utrecht, bent u van harte welkom bij ons. Vul ons contactformulier in als u een afspraak in wilt plannen. Bel voor meer informatie naar 0343 – 491 220. Onze medewerkers denken graag met u mee en geven u een eerlijke prijs voor de onderdelen van uw auto.

Autodemontage Kooy