Tevens in- en verkoop van schadeauto's, Classics en Sportauto's

0343 - 491 220

Handige auto-ophaaldienst

Auto inleveren voor geld

Onderdelen van elk merk

Inkoopbedrijf voor schadeauto’s in de provincie Utrecht

Zoekt u een betrouwbaar inkoopbedrijf voor de inkoop van schadeauto’s in de buurt van Veenendaal in de provincie Utrecht? Autodemontagebedrijf E. Kooy in Austerlitz is al jaren actief en heeft inmiddels een naam opgebouwd in de provincie. We kopen auto’s in die we vervolgens demonteren om te kijken welke onderdelen nog in goede staat zijn. Op die manier recyclen we auto-onderdelen in plaats van dat we ze weggooien.

Wilt u weten of wij iets met uw auto kunnen doen?

Neem contact met ons op
truck

Ons inkoopbedrijf regelt de inkoop van schadeauto’s in de hele provincie

We begrijpen als geen ander hoe jammer het is als uw auto niet meer te redden is. Wanneer u wilt dat uw auto nog voor goede doeleinden wordt gebruikt, bent u bij ons op de juiste plaats. Met de bruikbare onderdelen in uw auto maken we namelijk weer iemand anders blij. Of het nu om schadeauto’s of om sloopauto’s gaat, u kunt in alle gevallen terecht bij ons inkoopbedrijf. Wilt u zelf tweedehands auto-onderdelen kopen? U vindt bij ons onderdelen van diverse auto’s die over zijn gebleven na de demontage.

U laat uw auto gemakkelijk door ons ophalen

U bent van harte welkom om uw auto voor de inkoop naar ons inkoopbedrijf te brengen maar als het om schadeauto’s gaat, is de kans groot dat de auto niet eens meer de weg op mag. Dit lossen we op met onze ophaaldienst voor sloopauto’s in de hele provincie. U laat ons uw auto eenvoudig bij u voor de deur ophalen. Zo regelt u de verkoop van uw auto nóg makkelijker.

Bovenaanzicht

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over ons inkoopbedrijf voor schadeauto’s of bent u er al van overtuigd dat u de inkoop wilt laten regelen door ons bedrijf? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 0343 – 491 220. U kunt bij ons terecht voor de inkoop van sloopauto’s in Austerlitz en de wijdere omgeving.

Autodemontage Kooy