Tevens in- en verkoop van schadeauto's, Classics en Sportauto's

0343 - 491 220

Handige auto-ophaaldienst

Auto inleveren voor geld

Onderdelen van elk merk

Gebruikte auto-onderdelen kopen in Utrecht

Gebruikte auto-onderdelen kopen voor een aantrekkelijke prijs doet u vlak bij Driebergen en Austerlitz in Utrecht. Bij Autodemontagebedrijf E. Kooy verkopen we zowel nieuwe als gebruikte auto-onderdelen. We kopen schadeauto’s en tweedehands auto’s in van alle merken en we testen de onderdelen om te zien welke er nog bruikbaar zijn. Wilt u degelijke onderdelen kopen voor een goede prijs en ook nog eens kosten besparen door zelf de reparatie uit te voeren? Dan bent u bij ons op de juiste plaats om hoogwaardige, gebruikte auto-onderdelen te kopen.

Wilt u weten of wij iets met uw auto kunnen doen?

Neem contact met ons op
truck

U kunt bij ons een scala aan gebruikte auto-onderdelen kopen

Zoekt u een bepaald soort uitlaatsysteem of motoronderdelen? De kans is groot dat wij het hebben. In ons aanbod vindt u namelijk onderdelen van bijna elk merk en u kunt zelfs op een specifiek model filteren. We begrijpen als geen ander dat u geen bakken met geld kwijt wilt zijn aan onderdelen voor uw auto. U kunt de gebruikte auto-onderdelen van onze autosloop in Utrecht kopen op de website en op Marktplaats. Doordat we onder andere schadeauto’s demonteren, hoeven we de onderdelen die in orde zijn niet weg te gooien, maar hergebruiken we ze. Dit is beter voor het milieu én uiteindelijk ook voor uw portemonnee.

Bovenaanzicht

Bekijk snel ons uitgebreide aanbod

Ons autodemontagebedrijf is gespecialiseerd in gebruikte auto-onderdelen en u kunt dan ook met een gerust hart het onderdeel kopen dat u nodig heeft. Bent u benieuwd of wij het tweedehands auto-onderdeel hebben dat u zoekt? Neem dan snel een kijkje op onze website of op Marktplaats. U kunt ook bij ons terecht om uw auto te verkopen via onze handige auto-inkoopdienst of als u werkzaamheden wilt laten verrichten aan uw auto, zoals een onderhoudsbeurt of plaatwerk. Heeft u vragen over onze diensten of ons aanbod? Neem contact met ons op via 0343 – 491 220 voor meer informatie.

Autodemontage Kooy