Tevens in- en verkoop van schadeauto's, Classics en Sportauto's

0343 - 491 220

Handige auto-ophaaldienst

Auto inleveren voor geld

Onderdelen van elk merk

Demontage schadeauto nabij Zeist

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor de demontage van uw schadeauto in Austerlitz, in de buurt van Zeist en Utrecht? Bij Autodemontagebedrijf E. Kooy demonteren we schadeauto’s en tweedehandsauto’s om te kijken welke onderdelen nog gebruikt kunnen worden. Wilt u graag een bedrijf inschakelen voor de demontage van uw schadeauto? Onze experts staan voor u klaar!

Wilt u weten of wij iets met uw auto kunnen doen?

Neem contact met ons op
truck

Demontage van uw schadeauto; geen probleem voor ons nabij Zeist en Utrecht

Helaas komt er bij elke auto een moment waarop deze niet meer te redden is en klaar is voor de sloop. Als u ervoor kiest om uw schadeauto voor demontage naar onze autosloop nabij Amersfoort te brengen, zullen we deze demonteren en de bruikbare onderdelen hergebruiken. Bovendien krijgt u in de meeste gevallen ook een vergoeding voor uw auto wanneer u gebruikmaakt van onze autodemontageservice. Dat geeft toch een veel beter gevoel dan wanneer u de auto simpelweg laat slopen?

Bovenaanzicht

Krijg een eerlijke vergoeding voor uw auto

Door uw schadeauto bij ons in te leveren, krijgt u een eerlijk bedrag en u helpt bovendien iemand anders weer verder met uw oude auto-onderdelen. U bent van harte welkom als u uw schadeauto wilt verkopen voor demontage of als u op zoek bent naar auto-onderdelen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of bel ons voor vragen op nummer 0343 – 491 220. Wilt u liever langskomen? Bezoek onze garage dan tijdens openingsuren en wij helpen u graag verder.

Autodemontage Kooy