Tevens in- en verkoop van schadeauto's, Classics en Sportauto's

0343 - 491 220

Handige auto-ophaaldienst

Auto inleveren voor geld

Onderdelen van elk merk

Autosloop vlak bij Zeist

Wanneer u een auto heeft die klaar is voor de autosloop, brengt u deze naar onze autosloperij in Austerlitz, vlak bij Zeist. Bij Autodemontagebedrijf E. Kooy kopen we tweedehands auto’s en schadeauto’s in en we verkopen de bruikbare onderdelen. We vinden het zonde om de onderdelen die nog intact zijn weg te gooien, dus we gebruiken ze opnieuw!

Wilt u weten of wij iets met uw auto kunnen doen?

Neem contact met ons op
truck

U brengt uw auto gemakkelijk naar onze autosloop

Weet u niet goed wat u met uw auto aan moet omdat deze niet meer start of omdat de reparatiekosten hoger zijn dan de waarde van de auto zelf? Bij onze autosloop kopen we uw auto graag van u over. We kunnen het ons goed voorstellen dat auto’s in veel gevallen de weg niet meer op mogen of kunnen. Daarom halen we de auto desgewenst op bij u thuis met onze auto-ophaaldienst vanuit Austerlitz van onze autosloperij. Vervolgens verzorgen wij professionele autodemontage om de herbruikbare onderdelen te selecteren. U ontvangt voor deze onderdelen een eerlijk bedrag. Dit bedrag zal afhangen van onder andere het merk, het bouwjaar en de conditie van de onderdelen. Onze betrouwbare autosloperij is dé oplossing als uw auto klaar is voor de autosloop.

Bovenaanzicht

Kies voor onze autosloperij

Het is natuurlijk zonde als uw auto ongebruikt voor de deur staat, want dit kost alleen maar geld. U kunt bij onze autosloperij terecht wanneer u een schadeauto wilt inleveren nabij Driebergen of andere plaatsen in de omgeving. Bent u op zoek naar andere diensten van onze autosloop, zoals een apk-keuring? Ook dan bent u van harte welkom bij ons! Plan snel een afspraak in door ons contactformulier in te vullen of bel naar 0343 – 491 220.

Autodemontage Kooy