Tevens in- en verkoop van schadeauto's, Classics en Sportauto's

0343 - 491 220

Handige auto-ophaaldienst

Auto inleveren voor geld

Onderdelen van elk merk

Autosloop nabij Amersfoort

Bij onze autosloop in Austerlitz, in de buurt van Amersfoort en Driebergen in Utrecht vindt u alles wat u nodig heeft. Bij Autodemontagebedrijf E. Kooy demonteren we auto’s die we binnenkrijgen uit de wijde omgeving. Als een auto niet meer te redden valt, is het beter om deze te verkopen aan onze autosloperij. De kosten voor de verzekering en de belasting lopen namelijk gewoon door, terwijl de auto zelf niets meer waard is. Bij onze autosloop zijn we blij met oude auto’s en sloopauto’s, omdat er vaak nog onderdelen hergebruikt kunnen worden. Op die manier verspillen we niets én maken we u als klant blij.

Wilt u weten of wij iets met uw auto kunnen doen?

Neem contact met ons op
truck

U brengt uw auto gemakkelijk naar onze autosloop

Wilt u graag snel en eenvoudig uw schadeauto inleveren bij onze autosloperij? Bij onze sloperij zijn we blij met alle auto’s en we zullen u dan ook in de meeste gevallen een passende vergoeding bieden. Mag de auto de weg niet meer op? Ook daar hebben we aan gedacht; in dat geval komen we de auto ophalen met de ophaaldienst van onze autosloop. Of de auto nu bij u voor de deur staat of ergens anders, wij regelen het voor u.

Koop auto-onderdelen bij onze autosloperij

Wanneer er een auto binnenkomt bij onze autosloop voeren we vakkundige autodemontage uit om te kijken welke onderdelen er nog bruikbaar zijn. Deze bieden we vervolgens aan op onze website en via Marktplaats. U bespaart veel geld als u zelf de reparatie uitvoert met een van onze tweedehands onderdelen. U hoeft dan namelijk geen kosten te betalen aan de garage. Kies dus voor de duurzame gebruikte auto-onderdelen van de auto’s uit onze sloperij en geef deze onderdelen een tweede leven.

U laat werkzaamheden uitvoeren door onze autosloop

Heeft u een auto die goed functioneert, maar wilt u werkzaamheden laten verrichten? Bij ons kunt u terecht voor apk-keuringen en onderhoudsbeurten. Bij onze autosloperij in de buurt van Veenendaal hebben we dankzij jarenlange ervaring veel kennis van auto’s en auto-onderdelen. U kunt dus met een gerust hart een reparatie of een onderhoudsbeurt door ons laten uitvoeren. We staan voor u klaar bij onze sloperij!

Bovenaanzicht

Neem contact met ons op

Geef de onderdelen van uw auto een tweede leven en ontvang een eerlijk bedrag bij onze autosloperij. Waar u ook woont in de provincie Utrecht, u kunt altijd bij onze autosloperij terecht. Mocht u nog vragen hebben over onze diensten en werkzaamheden, vul dan ons contactformulier in of bel naar 0343 – 491 220.

Autodemontage Kooy