Tevens in- en verkoop van schadeauto's, Classics en Sportauto's

0343 - 491 220

Handige auto-ophaaldienst

Auto inleveren voor geld

Onderdelen van elk merk

Autodemontage in de provincie Utrecht

Autodemontagebedrijf E. Kooy is gespecialiseerd in autodemontage en we zijn actief nabij Zeist, Amersfoort en Driebergen in de provincie Utrecht. We horen het graag als u een schadeauto of een niet-functionerende auto wilt verkopen. We demonteren gebruikte auto’s en testen de onderdelen om te zien welke er nog bruikbaar zijn. U kunt ook bij ons terecht als u auto-onderdelen zoekt, want we hebben onderdelen van bijna alle automerken. Verder verrichten we ook verschillende werkzaamheden, zoals onderhoudsbeurten. U bent bij ons van harte welkom als u een veelzijdig bedrijf zoekt voor autodemontage.

Wilt u weten of wij iets met uw auto kunnen doen?

Neem contact met ons op
truck

Wij regelen alles omtrent de autodemontage

Als u ervoor kiest om uw auto bij ons in te leveren, ontzorgen we u volledig. U hoeft enkel uw auto bij ons aan te melden door ons contactformulier in te vullen of door te bellen. U mag ook langskomen bij ons bedrijf om de auto aan te bieden voor autodemontage. Wilt of kunt u de deur niet uit om uw auto te verkopen, omdat de auto bijvoorbeeld niet meer kan rijden? Het is zelfs mogelijk om uw auto te laten ophalen dankzij onze auto-ophaaldienst vanuit Austerlitz. Zo regelt u alles eenvoudig vanuit huis.

Koop tweedehands auto-onderdelen bij ons

In onze sloperij verrichten we de autodemontage. Nadat we de verschillende onderdelen hebben getest, bieden we de tweedehands auto-onderdelen aan via onze website en via Marktplaats. We hebben van bijna elk automerk onderdelen en u kunt op onze site het merk en eventueel een specifiek model selecteren. De kans is groot dat wij hebben wat u zoekt!

Bovenaanzicht

Verkoop uw sloopauto zonder zorgen

Wilt u gebruikmaken van onze diensten op het gebied van autodemontage, zoals onze ophaaldienst voor sloopauto’s in Utrecht? Onze experts zijn u graag van dienst. Wellicht heeft u nog wat vragen over de kosten van onze ophaaldienst of over onze auto-onderdelen nabij Amersfoort. We beantwoorden met plezier al uw vragen! Vul ons contactformulier in of bel naar 0343 – 491 220. U mag ook altijd even bij ons langskomen om meer informatie te vragen.

Autodemontage Kooy