Tevens in- en verkoop van schadeauto's, Classics en Sportauto's

0343 - 491 220

Handige auto-ophaaldienst

Auto inleveren voor geld

Onderdelen van elk merk

Auto-ophaaldienst in Austerlitz

Wilt u gebruikmaken van onze auto-ophaaldienst en woont u vlak bij Austerlitz of Zeist in de provincie Utrecht? Bij Autodemontagebedrijf E. Kooy halen we uw auto op als u deze aan ons wilt verkopen. Onze ophaaldienst voor schadeauto’s is erg handig wanneer u bijvoorbeeld geen reistijd kwijt wilt zijn aan de verkoop van uw auto in de provincie Utrecht, bijvoorbeeld vanuit Zeist. Daarnaast kunt u gebruikmaken van onze ophaaldienst voor schadeauto’s als u niet meer mag of kunt krijgen of als u afgelegen woont en niet gemakkelijk terug naar huis kan gaan.

Wilt u weten of wij iets met uw auto kunnen doen?

Neem contact met ons op
truck

Waarom u kiest voor onze auto-ophaaldienst

We bieden onze auto-ophaaldienst aan in de gehele provincie. Dit is vooral handig wanneer uw auto niet meer goed functioneert. Wanneer er veel schade is, kan er sprake zijn van een sloop- of schadeauto. Dit betekent dat de dagwaarde van de auto niet meer opweegt tegen de reparatiekosten. In dit geval is het vaak voordeliger om uw auto te verkopen en te laten ophalen voor de sloop. Dit is de meest verstandige keuze, aangezien u alleen maar geld kwijt bent aan de verzekering en de belasting, wat erg zonde is. In veel gevallen mag een sloop- of schadeauto de weg niet meer op. Bij onze autosloop in de provincie Utrecht kunt u gemakkelijk verschillende schadeauto’s laten ophalen met onze ophaaldienst. U kunt gemakkelijk bij ons terecht wanneer u bijvoorbeeld uw schadeauto wilt verkopen nabij Veenendaal en de rest van de provincie.

Bovenaanzicht

Plan een afspraak in

Wij staan voor u klaar met onze auto-ophaaldienst voor verschillende schadeauto’s. U kunt ook bij ons terecht om diverse gebruikte auto-onderdelen te kopen. Via ons contactformulier maakt u snel en gemakkelijk een afspraak voor onze auto-ophaaldienst. U kunt ook bellen naar 0343 – 491 220. Wie weet staan we binnenkort voor uw deur om uw auto op te halen!

Autodemontage Kooy