Tevens in- en verkoop van schadeauto's, Classics en Sportauto's

0343 - 491 220

Handige auto-ophaaldienst

Auto inleveren voor geld

Onderdelen van elk merk

Auto-onderdelen nabij Amersfoort

Wilt u goede auto-onderdelen kopen in Austerlitz, in de buurt van Amersfoort, Zeist en Veenendaal in Utrecht? U vindt ze op de site van Autodemontagebedrijf E. Kooy. Wij hebben zowel nieuwe als gebruikte auto-onderdelen van bijna alle automerken. Of u nu op zoek bent naar verlichting of plaatwerk, u vindt het in ons ruime aanbod.

Wilt u weten of wij iets met uw auto kunnen doen?

Neem contact met ons op
truck

U vindt bij ons altijd hoogwaardige auto-onderdelen

Onze onderdelen komen in veel gevallen van oudere auto’s. We verzorgen autodemontage en testen welke onderdelen we nog kunnen hergebruiken. Deze onderdelen zijn duurzaam én vaak een stuk goedkoper dan nieuwe onderdelen. U kunt dus niet alleen bij ons terecht om auto-onderdelen te kopen, maar ook als u een schadeauto wilt verkopen in de regio. Naast het verkopen van sloopauto’s en auto-onderdelen kunt u bij ons ook terecht voor andere diensten. Zo verrichten we onderhoudsbeurten en hebben we een auto-ophaaldienst. Wanneer u uw auto aan ons wilt verkopen, halen we deze op bij u thuis of waar de auto zich dan ook bevindt. Daarnaast bent u bij ons op de juiste plaats voor diensten zoals:

  • Inkoop van schade- en sportauto’s en klassieke auto’s
  • Verkoop van nieuwe en tweedehands auto-onderdelen
  • Apk-keuring
  • Ophaaldienst
  • Autoruitschadeherstel
  • Bandenservice
  • Onderhoudsbeurten
Bovenaanzicht

Neem een kijkje op onze website voor uw benodigde auto-onderdelen

Kijk snel in ons online aanbod of op Marktplaats om te zien of de auto-onderdelen die u wilt kopen erbij staan of neem contact op met onze autosloop in Utrecht. Vul ons contactformulier in of bel naar 0343 – 491 220. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van de onderdelen die u zoekt.

Autodemontage Kooy