Tevens in- en verkoop van schadeauto's, Classics en Sportauto's

0343 - 491 220

Handige auto-ophaaldienst

Auto inleveren voor geld

Onderdelen van elk merk

Auto-inkoop vlak bij Zeist

Autodemontagebedrijf E. Kooy in Austerlitz regelt alles omtrent auto-inkoop in de omgeving van Zeist en Veenendaal. Wij kopen onder andere tweedehands auto’s in en auto’s die rijp zijn voor de sloop. Zo verdient u geld aan uw oude auto en kunnen de bruikbare onderdelen hergebruikt worden.

Wilt u weten of wij iets met uw auto kunnen doen?

Neem contact met ons op
truck

Snel van uw auto af dankzij onze auto-inkoop

U kunt bij ons terecht om veel verschillende auto’s te verkopen. Dit zijn bijvoorbeeld auto’s die defect zijn of waarvan de dagwaarde lager is dan de reparatiekosten. Mocht u zo’n auto hebben, dan is het verstandig om deze te verkopen. De kosten voor de verzekering en de belasting lopen immers gewoon door en dat is erg zonde van uw geld. Op een gegeven moment heeft iedere auto zijn beste tijd gehad en zit er niets anders meer op dan deze naar de sloop te brengen. Bij ons sloopbedrijf regelen we alles rondom de auto-inkoop én u krijgt er ook nog eens wat geld voor! Zo verkoopt u uw sloopauto snel, eenvoudig en met een goed gevoel.

Bovenaanzicht

Ontvang een leuk bedrag voor uw sloopauto

Laat auto-inkoop over aan onze autosloop nabij Zeist. Of het nu gaat om een tweedehands auto of een schadeauto, wij zijn er heel blij mee! U verkoopt uw auto door ons verkoopformulier in te vullen. U kunt uw auto gerust langsbrengen, of gebruikmaken van onze auto-ophaaldienst vanuit Austerlitz. Heeft u nog vragen of wilt u advies? Bel dan naar 0343 – 491 220.

Autodemontage Kooy