Tevens in- en verkoop van schadeauto's, Classics en Sportauto's

0343 - 491 220

Handige auto-ophaaldienst

Auto inleveren voor geld

Onderdelen van elk merk

Schadeauto inleveren nabij Driebergen

Als u een schadeauto heeft maar niet zo goed weet wat u ermee moet, dan kunt u deze inleveren of inruilen bij Autodemontagebedrijf E. Kooy in Austerlitz, vlak bij Driebergen. Wanneer u uw oude auto bij ons inlevert, zorgen onze experts ervoor dat deze vakkundig gedemonteerd wordt, zodat oude onderdelen een tweede leven krijgen.

Wilt u weten of wij iets met uw auto kunnen doen?

Neem contact met ons op
truck

Gemakkelijk uw schadeauto inleveren of inruilen doet u bij ons

We begrijpen goed dat u zo snel mogelijk van uw schadeauto af wilt, zeker als u bijvoorbeeld een ongeluk heeft gehad. U wilt natuurlijk niet herinnerd worden aan het ongeval. Is het niet mogelijk om de auto naar ons bedrijf te rijden? Dan komen we uw auto ophalen met onze auto-ophaaldienst. Op die manier hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de auto te verkopen via bijvoorbeeld Marktplaats, maar veel particulieren zitten niet te wachten op een sloopauto. Bij onze autosloop nemen we de auto wél graag van u over en we bieden u ook nog eens een eerlijke vergoeding. Dit zijn de voordelen als u uw schadeauto bij ons bedrijf gaat inleveren of inruilen:

  • We kijken welke onderdelen nog bruikbaar zijn en verkopen deze door. Zo maakt u iemand anders blij met de oude onderdelen van uw auto;
  • Het is beter voor het milieu om de onderdelen te hergebruiken;
  • U ontvangt een eerlijke vergoeding;
  • U laat ons uw auto bij u thuis ophalen.
Bovenaanzicht

Maak snel een afspraak

Wilt u graag een ander blij maken met de bruikbare onderdelen in uw auto? Het inleveren of inruilen van uw schadeauto bij ons is dan de beste keuze. Vul snel ons contactformulier in of bel naar 0343 – 491 220 voor meer informatie. Onze specialisten geven u graag meer informatie over het inleveren of inruilen van uw schadeauto.

Autodemontage Kooy