Tevens in- en verkoop van schadeauto's, Classics en Sportauto's

0343 - 491 220

Handige auto-ophaaldienst

Auto inleveren voor geld

Onderdelen van elk merk

Inkoop van sloopauto’s in Austerlitz

Autodemontagebedrijf E. Kooy regelt als inkoopbedrijf alles omtrent de inkoop van sloopauto’s in de buurt van Austerlitz en Amersfoort in Utrecht. Als u een auto heeft die klaar is voor de sloop, meldt u deze eenvoudig bij ons aan via onze website. Het is natuurlijk ook mogelijk om te bellen of even bij ons langskomen tijdens openingstijden. Wij demonteren de auto en hergebruiken de onderdelen die nog intact zijn, zodat anderen plezier hebben van deze oude onderdelen. Ons inkoopbedrijf voor sloopauto’s is dé oplossing waardoor u niet meer hoeft om te kijken naar de inkoop van uw sloopauto.

Wilt u weten of wij iets met uw auto kunnen doen?

Neem contact met ons op
truck

Onze ophaaldienst voor de inkoop van sloopauto’s

Wilt u graag van uw auto af, maar is het niet mogelijk om deze naar ons te brengen? Dat is geen probleem voor onze autosloop. Het komt vaak voor dat oude en versleten auto’s niet meer de weg op mogen of kunnen, vooral als het om sloopauto’s gaat. In zulke gevallen maakt u eenvoudig gebruik van onze auto-ophaaldienst in Austerlitz en laat u uw auto voor uw deur ophalen. Op die manier kunt u alles vanuit uw luie stoel regelen. Makkelijker kan bijna niet!

Wat doen wij nog meer?

U kunt bij ons inkoopbedrijf terecht voor de inkoop van sloopauto’s, klassieke auto’s en sportauto’s. We voeren ook demontage van schadeauto’s uit om te testen welke onderdelen nog bruikbaar zijn. Het is zonde om goede auto-onderdelen weg te gooien, dus verkopen we ze door op onze website en op Marktplaats. Daarnaast vindt u bij ons enkele occasions. Is uw auto in goede staat maar wilt u een onderhoudsbeurt of een apk-keuring laten uitvoeren? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Bovenaanzicht

Kies voor een betrouwbaar inkoopbedrijf

Bent u op zoek naar een inkoopbedrijf voor sloopauto’s dat alles uit handen neemt omtrent de inkoop? Dan bent u bij ons van harte welkom. U kunt uw auto eenvoudig aanmelden via ons verkoopformulier. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Bel dan gerust naar 0343 – 491 220.

Autodemontage Kooy